3-Days Header Giveaway by Mellya

Thursday, November 03, 2016

3-Days Header Giveaway by Mellya | Assalamualaikum wbt. Petang ni Yana nk join giveaway yang dianjurkan oleh Mellya sebab banner giveaway dia comel sangat². Sekali tengok terus berkenan sebab comel. Tambah plak Yana memang belum ada header baru lagi lepas dah tukar template haritu. Mana taw rezeki, dapat header free kan. Ce tengok ni....


So, jomlah join ramai² sebab giveaway ni hanya berlangsung selama 3 hari sahaja iaitu mulai 3/11/16 (3.43pm) dan tamat 6/11/16 (3.43pm). Korang boleh klik banner di atas kalau nak join okay.

Love,
SNM_Yana Afi Mohamed

You Might Also Like

16 person(s) poked me!

  1. good luck!
    jemput join > http://rahsiahatikuyangtidakkufikirkan.blogspot.my/2016/10/segmen-kad-cinta-3.html

    ReplyDelete
  2. thanks sis sudi join 😍 hehe Good luck taw!
    SENARAI PESERTA : https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/11/peserta-3-days-header-giveaway-by-mellya.html

    ReplyDelete
  3. good luck yana.... Unni singgah sini yerr..

    ReplyDelete
  4. thanks visit my blog.
    good luck to you too^^

    http://edrinazulkafli.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. jalan-jalan dari segmen yang sama , good luck

    ReplyDelete
  6. all the best, sis... :)

    http://tintanienaannisa.blogspot.my/2016/11/3-days-header-giveaway-by-mellya.html

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe