Dato' Seri Dr. Hajah Vida @Social Media

Tuesday, November 08, 2016

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @Social Media | Assalamualaikum wbt. Siapa tengok Gegar Vaganza (GV) hari Ahad haritu? Masih hangat rasanya pasal isu Kak Lina a.k.a Elly Mazelin tu kan...

Honestly speaking, Yana bukan fans Elly pun, tapi Yana x benci dia. Tapi Dato Ramli MS dan Ogy Ahmad Daud supposely fikirlah sensitiviti Elly, sebab dia masih lagi proses untuk membina hidup baru dia sebagai artis yang bergelar Ibu Tunggal tu kan. Tak baik taw buat macam tu... Kalau betul pun dia x sebagus artis lain performed malam tu, but please use your words wisely...supaya orang tak terluka. Bahasa Melayu ni bukan main indah lagi dengan puitis dan metafora dsbg nya kan, banyak lagi perkataan² yang boleh digunakan untuk menegur orang. But for me, her performance on that night, not bad...so, xpyh lah timbulkan isu minta simpati ke apa. 

Okayla...dah habis part tu. Yana sebenarnya nak share pasal Dato' Seri Dr. Hajah Vida ni, sebab malam tu kan dia ada annouce pasal akaun fanpage fb beliau, iaitu 'Sayang Sayang DSV'. Ramai lah orang nak p like akaun tu, sebab katanya ada beberapa buah handbag beliau nak bagi kepada followers dia. Tak kurang juga ada orang yang ambil kesempatan... Sebab bila search je di Facebook, memang berlambak kot Fake Account Sayang Sayang DSV tu. Mesti tertanya² yang mana satu Real Account Sayang Sayang DV tu kan. Followers beliau di IG pun dah cecah 1juta...ntah siapa lah followers yang ke 1,000,000 tu...bertuah nanti dapat Hadiah Misteri....

Ada juga peluang untuk sesiapa yang nak jadi Ejen @ Dropship Online untuk Pamoga Qu Puteh. Boleh cuba, tambah side income. Ni promosi percuma daripada saya untuk DSV...bukan berbayar. Ha3...

So, Yana nak share link akaun yang sebenar untuk Dato' Seri Dr. Hajah Vida bagi mengelakkan sebarang kekeliruan. Siapa² yang nak mencuba nasib dapatkan handbag mahal tu boleh la cuba yer...



Love ♥,

You Might Also Like

5 person(s) poked me!

  1. elly nyanyi xder lah teruk sangat pun,tapi yg bagi komen tu kdg2 tak pikir pasal perasaan org lain,main cakap je,walaupun niat nak mengajar atau nk bg improve dia org punya skill nyanyian..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann...dorg tu yg patut belajar cara nak menegur dan mengajar org dgn betul. Dah jadi juri, bajet bagus sangat agaknya...

      Delete
  2. Bahagia betul hidup DS vid ni. semoga terus dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu bersusah2, sekarang bersenang2. Puji sikap dia, sbb walaupun dah kaya...tapi amal jariah, agama x pernah abaikan.

      Delete
  3. murah rezeki dato vida ni.. wlpun mcm tu dia x penah lupa sedeka dgn y memerlukan.. siap buka rumah anak2 yatim tu

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe