[Korean Drama] The Legend of the Blue Sea 푸른 바다의 전설

Monday, November 14, 2016

[Korean Drama] The Legend of the Blue Sea 푸른 바다의 전설 | Tak sabar rasanya nak tengok drama..tu yang hoverrr eksaited nak post pasal drama ni, padahal belum mula lagi. Sebeb apa ek? Sebab Oppa Lee Minho berlakon drama ni. Iols is die hard fans of Lee Minho.. Hehe...tu yang tak sabar tu. Heroin pulak Jun Ji Hyun, heroin drama My Love from the Star & My Sassy Girl. Tapi jangan risau, tak lama dah nak keluar drama ni. Drama ni akan release pada 16 November 2016 menggantikan drama 'Jealousy Incarnate' (drama ni tengok half-way jer). Disebabkan drama On The Way to the Airport , Shopping King Louise & The K2 pun dah tamat, so...sekarang boleh fokus dengan drama ni pulak! 



Jumlah Episod : 20 (tbc)
Genre : Romance, Comedy, Fantasy
Tayangan : Rabu & Khamis (10.00 malam)

Tak boleh  nak tulis sinopsis lagi, sebab masih samar² lagi jalan cerita drama ni. Yang pastinya si heroin adalah Mermaid. Hehe...nanti kita update lagi yer...

Layan teaser dulu yer (^^,)

*Update (17/11/2016)
Watch Online : The Legend of the Blue Sea
Tayangan (Malaysia) : 
Channel 393 (One HD) Khamis & Jumaat (8.15 - 9.30 malam)

Love ♥,
 SNM_Yana Afi Mohamed

You Might Also Like

8 person(s) poked me!

  1. Singgah jenguk tanya khabar. Semoga sihat selalu. ❤
    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Harini, malam ni, 16Nov. Kat tv x sure pula channel mana. Sebab sy jarang tengok tv, biasa tengok on9...haha. Nanti klu sy taw, sy update yer~

      Delete
  3. Dah lama xlayan korea...huhuhu...asal nak layan berebut tv dgn anak3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...kena beli tv lagi 1 lah, khas untuk mommy jer kan...
      Xpe, anak2 gembira, mommy lagi gembira kan (^^,)

      Delete
  4. lee minho nampak hensem in the trailer

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe