Sampai Hati Abam MZ Ni....(T__T)

Friday, November 11, 2016

Sampai Hati Abang MZ Ni....(T__T) | Kaedahnya...petang-petang yang sejuk ni, hujan x berhenti-henti sejak tengahari tadi. Badan pula x berapa sihat, perit tekak tak hilang lagi sejak semalam, tapi tengahari tadi sempat lagi p melantak ayam goreng McD (set Large) ngan bubur ayam McD + eskrem sundae choc. Haha...apa ntah sebenarnya nak diceritakan petang ni...


Saja buat ayat-ayat sedih petang ni. Tapi memang sedih pun... Awal November haritu, Yana ada publish entri pasal blog Yana ni dah bertukar nama, bertukar domain, bertukar template...hampir 80% bertukar. [Entri tu kat SINI]. Jadi, kaedahnya...pagi tadi baru teringat, fanpage di FB belum tukar nama lagi. Jadi gigih lah hantar request untuk tukar nama, tapi kejam sungguh Abam MZ (Mark Zuckerberg) sebab reject Yana punya permohonan. Sedih sungguh... Dah siap hantar 'Appeal Reason' lagi...tapi ini jawapan yang Yana dapat πŸ‘‡:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Aduiiiinaaa....last skali dia terus jer 'Disable' kan button 'Edit' bahagian Page Name tu taw... Kejam kan FB ni...makin hari, makin strict. (T____T)

Oh ye, lupa plak ek...gambar yang paling atas tu dalam bulatan merah tu, korang jangan ingat tu bulu mop lantai plak yer! Sebab tu nama dia 'Beast', anjing pet si Abam MZ. Gambar tu kidnap kat IG dia. Jangan plak nanti Abam MZ plak datang translate entry ni, nanti dia taw Yana bahan kan gambar ni...hahahahaha. Nak tengok wajah sebenar Beast ni? Pergi IG Abam MZ (^___^)


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe