Tinggal Sejarah.....SAYONARA by Yana Pink Blossom

Wednesday, November 02, 2016

Tinggal Sejarah.....SAYONARA by Yana Pink Blossom | Assalamualaikum w.b.t. dan Selamat Pagi. Pagi ni, saja nak buat tajuk gempak² cikit, bikin kontroversi jer. 

Just untuk makluman rakan² blogger Yana yang kachak, cantik lagi manis...Yana Pink Blossom telah bertukar wajah (template), bertukar nama, bertukar domain. Yana Pink Blossom kini bertukar kepada SNM Official, yang mana SNM tu singkatan daripada nama sebenar Yana. Dan yang paling penting, domain http://yanapinkblossom.blogspot.my telah bertukar kepada http://www.snmofficial.com. Yana dah buat redirect url link http://yanapinkblossom.blogspot.my kepada http://www.snmofficial.com. Harap² tak ada masalah dan link yang lama masih berfungsi. 

Alhamdulillah...dah lama sebenarnya duk timbang tara nak tukar domain atau tak. Daripada tahun lepas lagi..tapi sebab tahun lepas blog ni pun macam 'hidup segan mati tak mahu', sebab tuan dia malas nak mengupdate, tu yang asyik tertangguh² jer. Tapi akhirnya Yana buat keputusan untuk membuat perubahan kepada blog Yana ni. Semoga nama 'snmofficial' ni akan kekal sampai bila² kat blog ni dan tuan dia istiqamah untuk terus berblogging...Insyaallah.

SAYONARA "YANA PINK BLOSSOM"

Screenshot yang terakhir
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Klik Untuk Besarkan Gambar
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
WELCOME The New "SNM OFFICIAL"
(Still Under Maintenance)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Klik Untuk Besarkan Gambar

Love,
SNM ♥ xoxo


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe