Entri Pertama

Monday, January 23, 2017

Entri Pertama ~ Assalamualaikum wbt. Percaya tak? Ini adalah entri pertama Yana untuk 2017. Huhu...sedu sedan nak taip entri ni. Kecian blog ni bila terabai, bak kata pepatah 'Hidup segan, mati tak mahu'...haha. Itulah nasib blog ni. Tapi semuanya salah tuan dia lah kan...


Selepas last entri Yana hari tu, bulan November 2016 kan... Btw, thanks untuk ucapan dan doa² kalian dalam entri tu yer... Lepas tu memang busy sangat. Busy apa? Hehe...busy cuti hujung tahun. Sebelum tu asyik x jadi² nak update, sebabnya blogspot kena block kat ofis... So, internet ofis memang tak boleh akses blogspot masa tu. Then, kalau balik rumah memang tak de nya nak hadap komputer kan... Alasan kah semua ni? Haha...hampir 2 minggu juga cuti. Padahal bukan pergi bercuti ke oversea ke apa pun...tapi still tak ada mood nak update blog. Tapi tak apa lah...right now, I'm still here, updating my shy² blog ni. Hakhakhak...(^____^)

Alhamdulillah...haritu 16-17 Januari 2017 (Siri 6), Yana dah selesai untuk PTD Assessment Centre (PAC). Insyaallah, Yana akan buatkan entri lain untuk cerita pasal first timer experience during that PAC. Keputusan PAC ni akan keluar paling awal pun end of February @ early of March. Berdebar sebenarnya.. Tapi memang dah siap² remind diri sendiri, 'Kalau ada rezeki, lulus lah...kalau sampai situ jer, jadikan sebagai pengalaman jer'. Dah boleh pergi PAC tu sahaja pun bukan mudah kan...

Pemenang GA Mellya haritu pun dah redeem hadiah dorang. Thanks kepada yang sudi singgah sini dalam tempoh Yana tak update apa² pun... Thanks again. Love uols ♥

Love ♥, xoxo
Yana Afi Mohamed (^^,) 


You Might Also Like

3 person(s) poked me!

  1. oklah ada entri pertama, dah ada yang pertama baru ada kedua, ketiga dan seterusnya ;)

    ReplyDelete
  2. Haha percaya percaya. Nad pun 2017 ni baru berapa ketul je entry hahahah aduhaii.

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe