Follow Me @snm.yana

Tuesday, October 29, 2019

Blogwalking Session

Assalamualaikum wbt

My beloved happy lappy is back!!! Yeay...lepas ni boleh blogging waktu break at the office. 
Yippieyyyy......horreyyyy!!!


Happy Diwali kepada semua sahabat yang menyambut Deepavali.
Harini ofis macam sunyi...mungkin masih ramai yang ambil peluang untuk extend cuti lagi. 
Jalan pun xde heavy traffic pagi ni (^^,) Tapi mood kerja masih ting tong.
Yip...yip...yip!

Actually Yana baru renew domain, last year domain still active, tapi xde blogging mane pun sebab asyik busy + dengan lappy yg rosak + pc ofis yang block blog, etc. Okay banyak alasan!
So, bayar domain just untuk keep domain asal ni jer! Huahuahua.

Lepas ni dah x boleh bagi alasan dah. Yana banyak cerita nak share.
Especially about my two little 'munchkin' kitty!

So, nantikan untuk next entry okay!
So, korang please tinggalkan url blog korang k...malam ni Yana cuba blogwalk ke semua blog korang!

♥ Keep in touch dearies ♥

2 comments: