Follow Me @snm.yana

Tuesday, October 29, 2019

Dermatologist (Dr. Ko Skin Specialist)

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah...Yana nak recap balik semua entri berkaitan Dermatologist (Dr. Ko Skin Specialist) ni. Walaupun entri ni dah lama, tapi sampai harini, entri ni masih dapat banyak viewer. Terima kasih kepada semua readers and viewers.

Untuk korang yang belum pernah baca entri ni, boleh baca kat link bawah ni:

Sebelum tu, Yana nak minta maaf kalau ada yang tinggalkan komen, tapi Yana x sempat nak balas. Sebab memang dah lama x update entri di blog. Hahaha....maafin ya.

Alhamdulillah, sekarang kulit x bermasalah macam dulu lagi...walaupun dah lama stop buat treatment secara berjadual. Jerawat kadang-kadang muncul, parut ada lagi 2/3 tempat yang memang paling degil...xnak hilang. Hihi... Basic facial treatment pun dah lama tak buat, walaupun ikutkan hati memang hati ni melonjak-lonjak nak pergi spa.
(Wahai diri, sabar k...nanti kita akan cari masa yang sesuai....). 

Siapa yang ada tips nak hilangkan parut dengan cepat? Sebab so far, Yana hanya guna cleanser, toner, serum & sunscreen jer.
So, parut² macam take time juga nak hilang. Kalau ada, sudi share okay (^^,)

#noedit #nofilter
So, untuk korang yang masih ada persoalan nak tanya, boleh drop comment below okay.
Promise, kali ni Yana reply.

Love, SNM


No comments:

Post a Comment