Follow Me @snm.yana

Thursday, October 31, 2019

[Teaser] Bloglist SNM Batch 1

Assalamualaikum w.b.t.


Hye semua. Tengahari tadi Yana terima mesej ni daripada IKEA, then terus teringat...owh November is coming. Which mean, counting my day to turning 32 years young. Omaigaddd!!! Dah makin tua ni...hahaha. But, every birthday is a blessing. Truth is, I feel younger than what I imagined 32 to be (people said that too...not kidding...hahaha).

So, Yana decide bersempena bulan November ni, Yana nak buat "Bloglist SNM Batch 1". Sebelum ni tak pernah buat segmen bloglist ni. Alang-alang dalam usaha nak aktifkan semula blog yang sendu ni, why not do something yang boleh 'menyuburkan' kembali blog ni, and at the same time boleh bantu orang lain juga kan!

So, harap² nanti ada orang yang sudi join okay. Segmen ni akan bermula 1 hingga 17 November 2019. Bloglist ni akan kekal di sidebar blog ini mulai dari 1 November @ tarikh yols join sehigga 31 Disember 2019 okay! Dan pada 31 Disember 2019, seorang blogger yang bertuah (pilihan random) bakal dapat something yang buat masa ini masih dirahsiakan (^^,)


signature-fonts

4 comments:

  1. wahh syok tu.boleh shopping lebih sikit baru berbaloi dapat 3xpoints. Biasa bday month shopping banyak sikit :)
    inshaAllah jika ada kelapangan will join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...baru bulan habis belanja kat IKEA ni...bulan ni xtaw nk beli apa dah. Hahaha...
      Jemput join : SNM Bloglist Batch 1

      Delete
  2. insyaallah, nanti nak join. kita bookmark dulu pages nie..:D

    ReplyDelete