Follow Me @snm.yana

Friday, November 15, 2019

Comeback Giveaway by Farah Farhana

اَلسَّلاَ مُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
Assalamu’alaikum warahmatullaahi wabarakaatuh 
(Peace be upon you and so may the mercy of Allah and His blessings)


Comeback Giveaway by Farah Farhana | Harini nak join GA daripada Farah Farhana. Btw, congratulations sempena cecah 200 followers. Semoga terus istiqamah berblogging ye dik. Kalau korang pun nak join...klik je banner GA kat atas tu okay (^^,) Mana tahu bertuah dapat hadiah, tapi yang lagi penting dapat merapatkan ukhwah sesama bloggers tu okay.

Yana akan letakkan link adik Hana ni di bloglist Yana juga, sebagai ucapan tahniah mencapai 200 followers. Blog adik sangat cantik taw....so, teruskan berblogging okay.

Tag : CIKTIEMAMAPP | HAYATI SUKI  
(Nak tag random jer....maaf yer...haha)

signature-fonts

2 comments:

  1. Assalamualaikum kak yana. Terima kasih sudi join GA ni ya dan terima kasih juga letak link hana di bloglist akak dan puji blog hana hehe (blog hana biasa je akak)

    Boleh semak senarai peserta kat sini~

    https://hanaintown.blogspot.com/2019/10/senarai-peserta-comeback-giveaway-by.html

    ReplyDelete