Follow Me @snm.yana

Friday, November 1, 2019

SNM Bloglist Batch 1

Assalamualaikum w.b.t.



بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Seperti yang dijanjikan, Yana mulakan segmen “SNM Bloglist Batch 1” yang berlangsung mulai 1 hingga 17 November 2019 bersempena hari lahir Yana pada 17 November. Hopefully ada yang sudi join bloglist ni yer... 

Syarat penyertaan tersangat mudah, sepertimana berikut:
  • Follow blog SNM Official ni jika anda bukan follower sedia ada. (Compulsary);
  • Give me some ‘brownie points’ as the birthday gift dengan cara like mana² gambar di IG @freshbrewedbeauty.official (Compulsary) dan follow kalau sudi (Optional);
  • Copy banner dan backlink ke post entry ni dan tinggalkan komen beserta link post entry korang di kotak komen bagi memudahkan Yana blogwalk and trace jejak korang yer; dan
  • Siap (^^,)

Penghargaan kepada semua penyertaan:
  1. Semua penyertaan akan dimasukkan ke dalam bloglist ni bermula 1 November - 31 Disember 2019; dan 
  2. Pada 31 Disember 2019, seorang blogger yang bertuah (pilihan random) bakal dapat something yer (^^,)

SNM Bloglist Batch 1 : 1 hingga 17 November 2019.

Tq in advance for joining this simple segment ~xoxo


signature-fonts

13 comments:

  1. Hai sis , saya join .

    https://suethepretty95.blogspot.com/2019/11/snm-blogslist-batch-1.html

    ReplyDelete
  2. dah join...
    https://ceritasiennor.blogspot.com/2019/11/lama-tak-join-ga-snm-bloglist-batch-1.html

    ReplyDelete
  3. done follow blog, like n follow ig....BC join jgk yaa...

    http://www.bondachanteq.com/2019/11/snm-bloglist-batch-1.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. Nak done follow balik. dan join segmen ini

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/11/segmen-snm-bloglist-batch-1.html

    ReplyDelete
  5. join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2019/11/snm-bloglist-batch-1.html

    ReplyDelete
  6. https://darihatimissmulan.blogspot.com/2019/11/snm-bloglist-batch-1.html

    ReplyDelete
  7. done follow dan like pic kat IG, salam singgah 😃😃

    http://zzzyy.blogspot.com/2019/11/snm-bloglist-batch-1.html

    ReplyDelete
  8. join :)

    https://sweetepalhijau.blogspot.com/2019/11/snm-bloglist-batch-1.html

    ReplyDelete
  9. saya join ye

    https://nurain-syahirah.blogspot.com/2019/11/segmen-snm-bloglist-batch-1.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Yana,

    abam kie pun join gak. dah ikut segala syarat tu. Peace....

    http://www.zukidin.com/2019/11/snm-bloglist-batch-1.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, salam kenal dari saya, join dan support awak..

    https://www.shikinrazali.com/2019/11/snm-bloglist-batch-1.html

    ReplyDelete
  12. join sini ye

    https://www.farhanajafri.com/2019/11/snm-bloglist-batch-1.html

    ReplyDelete