Follow Me @snm.yana

Tuesday, November 19, 2019

Starbucks LIMITED EDITION Signing Card

اَلسَّلاَ مُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
Assalamu’alaikum warahmatullaahi wabarakaatuh 
(Peace be upon you and so may the mercy of Allah and His blessings)


Starbucks LIMITED EDITION Signing Card | 19.11.19 Nice date haaa!!! Phewwww......pagi² dah buat kita x senang duduk ni. Buka IG keluar post ni dulu...adui mana x menggelupur nakkan kad ni. Siapa yang boleh tolong belikan? Huaaaa....masalahnya dijual hanya di 2 singning store jer which is di SB Bangsar Village 2, KL & SB Burma Road, Penang (Launching today) dan hanya untuk 1000 pelanggan pertama sahaja!!! For sure laku keras macam pisang goreng panas.

Actually saja nak 'matchie²' dengan salah 1 tumbler yg memang Yana selalu guna ni...



Sama x??? Please... (T___T)

signature-fonts

4 comments:

  1. arap2 awk dpt la kad tu..
    so shomel.. =')

    ReplyDelete
  2. semoga awak dapat kad tu..
    tumbler starback semua cantek2..

    ReplyDelete
  3. memang habis kena serbuan ramai lah ni. harap ada rezeki dapat. aaminn

    ReplyDelete
  4. waa.. collector suka nih.. hee~ semoga ada rezeki yana dapat kad tu !!

    ReplyDelete